Clubkampioenschappen

Dinsdag 6 augustus

De leukste 11 dagen van het jaar komen er weer aan! De (volwassen) clubkampioenschappen van LTC Leeuwenbergh.
De kaarten worden opnieuw geschud en welke verrassingen zullen er er dit jaar weer zijn in de diverse categorieën?

Toon al het nieuws

Tossavond

Tenniskids World Tour Rood en Oranje

Toon volledige agenda

Nu.nl Tennis

Trotse Zverev looft speeches Federer en Nadal na thriller in Laver Cup
Alexander Zverev is trots dat hij er zondag in slaagde Team Europa de eindwinst te bezorgen in de derde editie van de Laver Cup. De Duitser is vooral Roger Federer en Rafael Nadal dankbaar voor hun rol als coaches in de apotheose van zijn beslissende partij tegen de Canadees Milos Raonic.
Zverev bezorgt na thriller Team Europa derde eindwinst op rij in Laver Cup
Het door Roger Federer en Rafael Nadal geleide Team Europa heeft zondag voor de derde keer op rij de Laver Cup gewonnen ten koste van Team World. Alexander Zverev sleepte de beslissende punten binnen door Milos Raonic te kloppen.
Nadal kan door handblessure niet dubbelen met Federer bij Laver Cup
Rafael Nadal heeft zich zondag met een handblessure afgemeld voor de slotdag van de Laver Cup. De Spanjaard kan daardoor niet dubbelen met zijn eeuwige rivaal Roger Federer.
Team Europa behoudt door zeges Federer en Nadal voorsprong in Laver Cup
De tennissers van Team Europa gaan ook na de tweede dag van de Laver Cup aan de leiding. De ploeg van captain Björn Borg staat dankzij overwinningen van Roger Federer en Rafael Nadal met 7-5 voor tegen Team Wereld.
Team Europa leidt mede door dubbelzege Federer na eerste dag Laver Cup
De tennissers van Team Europa gaan na de eerste dag van de Laver Cup aan de leiding. De ploeg van captain Björn Borg staat mede dankzij een overwinning van Roger Federer in het dubbelspel met 3-1 voor tegen Team Wereld.
Bertens zonder Sluiter ook bij WTA-toernooi in Osaka direct onderuit
Kiki Bertens heeft donderdag ook haar tweede partij zonder coach Raemon Sluiter verloren. De nummer acht van de wereld strandde direct op het WTA-toernooi in het Japanse Osaka.
Kerkhove vroeg onderuit in Guangzhou, woedende Haase gooit met racket
Lesley Pattinama-Kerkhove is er dinsdag niet in geslaagd de tweede ronde van het WTA-toernooi in Guangzhou te bereiken. De Nederlandse verloor in de openingsronde van Andrea Petkovic. Robin Haase liet zich tijdens een Challenger van zijn slechte kant zien door zijn racket de tribune in te gooien.
Bertens blijft achtste op wereldranglijst, Plísková naar WTA Finals
Kiki Bertens is maandag ondanks haar vroege uitschakeling bij het WTA-toernooi van Zhengzhou nog steeds de nummer acht van de wereld. Karolína Plísková pakte de eindzege in China en is als tweede tennisster zeker van een plek op de WTA Finals.
Meer van Nu.nl Tennis

Buienradar