Nieuws

Corona update: Leeuwenbergh gesloten t/m 28 april

Woensdag 1 april
Logo LTC Leeuwenbergh

De maatregelen rondom Corona houden ons flink bezig. Iedereen is bezig met het vinden van een juiste balans tussen werk, privé en sport. Om ons heen zien we meer mensen hardlopen, wandelen of tennissen en voetballen op straat.  We moeten wat nu we nergens meer naar toe mogen.

Lees meer

Geen tennis- en padelactiviteiten op Leeuwenbergh t/m 6 april

Donderdag 12 maart
Logo LTC Leeuwenbergh

Naar aanleiding van de actuele ontwikkelingen met betrekking tot het Coronavirus in Nederland geven Sportcentrum Leeuwenbergh en LTC Leeuwenbergh gevolg aan de oproep van het RIVM, de Nederlandse overheid, de KNLTB en NOC-NSF. Daarom zijn alle tennis gerelateerde activiteiten t/m 6 april afgelast.

Dat betekent dat alle activiteiten, zoals de Open Dag, de afsluiting van de wintercompetitie in de ballonhal en lessen/trainingen geen doorgang zullen vinden. Het Sportcentrum is t/m 6 april gesloten. De NSO Simba is alleen nog geopend voor kinderen van ouders, die een beroep uitoefenen dat staat op de lijst van de zogeheten van "cruciale beroepen".

Uiteraard zullen wij de ontwikkelingen nauwgezet blijven volgen en zodra er veranderingen optreden hierover communiceren. Wij hopen dat we snel weer met z’n allen op de baan staan.

Opening Zomerseizoen en Open Dag

Woensdag 4 maart

Het buitenseizoen gaat al bijna weer van start en dat willen we natuurlijk leuk beginnen. Daarom organiseren de evenementencommissie en de jeugdcommissie van LTC Leeuwenbergh, samen met Sportcentrum Leeuwenbergh, een gezellige Opening van het Tennisseizoen op zondag 22 maart van 10.30 tot 15.30 uur.
 
Naast dat deze Open Dag de gelegenheid biedt aan potentiële nieuwe leden om kennis te maken met de tennissport en tennisvereniging LTC Leeuwenbergh, is het voor de bestaande leden (zowel jeugd- als seniorleden) ook de opening van het nieuwe tennisseizoen.
 
Wij nodigen jullie daarom allemaal uit om hierbij aanwezig te zijn. Iedereen is van harte welkom; jong of oud, lid of geen lid.

Lees meer
Toon al het nieuws

Agenda

06
mei

Tossavond

19:00 – 22:30
13
mei

Tossavond

19:00 – 22:30
20
mei

Tossavond

19:00 – 22:30
27
mei

Tossavond

19:00 – 22:30
03
jun

Tossavond

19:00 – 22:30
Toon volledige agenda

Nu.nl Tennis

Wimbledon voor het eerst sinds 1945 afgelast, ook streep door Rosmalen
Wimbledon wordt dit jaar niet gehouden, zo heeft de organisatie woensdag besloten. Vanwege de uitbraak van het coronavirus is ook het hele grasseizoen geschrapt, waardoor het toernooi van Rosmalen eveneens niet doorgaat.
Begrip voor afgelasting: 'Volgend jaar waarderen we Wimbledon nog meer'
Tennissers hebben met begrip en teleurstelling gereageerd op de afgelasting van Wimbledon. De organisatie van de Britse Grand Slam maakte woensdag bekend dat het evenement dit jaar voor het eerst sinds de Tweede Wereldoorlog niet doorgaat.
Nadal wil samen met andere Spaanse topsporters 11 miljoen ophalen
Rafael Nadal wil samen met basketbalspeler Pau Gasol geld inzamelen om de coronacrisis te bestrijden in Spanje. Hij roept de andere Spaanse topsporters op om gezamenlijk 11 miljoen euro op te halen.
Osaka: 'We redden mensenlevens en dat is de echte olympische gedachte'
Hoewel Naomi Osaka als boegbeeld van de Olympische Spelen teleurgesteld is dat het evenement in Tokio is uitgesteld, vindt de Japanse tennisster het de enige juiste beslissing in de strijd tegen het coronavirus.
Coach Tamaëla: 'Bertens mountainbiket en skeelert om fit te blijven'
Het tennis ligt door de coronacrisis in ieder geval tot begin juni wereldwijd stil en dat betekent dat ook Kiki Bertens voorlopig thuiszit. De Westlandse zag haar favoriete periode van het jaar - het gravelseizoen - geschrapt worden en moet creatieve oplossingen bedenken om fit te blijven.
Wimbledon houdt spoedberaad over eventueel uitstel of annulering
De organisatie van Wimbledon houdt volgende week spoedberaad over de gevolgen die de coronacrisis heeft voor de komende editie, die op 29 juni van start zou moeten gaan.
Tennissers kwaad over 'arrogantie' bij verplaatsing Roland Garros
Veel tennissers uiten hun onvrede over het gebrek aan communicatie vanuit de Franse tennisbond over het verplaatsen van Roland Garros. Dinsdag werd bekend dat de Grand Slam van 20 september tot 4 oktober wordt gespeeld, een week na de US Open.
Barty: 'Ik grijp elke kans aan om mijn Roland Garros-titel te verdedigen'
Ashleigh Barty is blij dat de Franse tennisbond op eigen houtje heeft besloten om Roland Garros te verplaatsen. Hoewel de tenniskalender in het najaar nu bomvol is, piekert de Australische er niet over om het Grand Slam-toernooi in Parijs over te slaan.
Meer van Nu.nl Tennis

Buienradar