Nieuws

Terug van weggeweest “De ouderwets gezellige Toss avond”

Maandag 1 juni

De ouderwets gezellige toss avond gaat weer van start! Vanaf aanstaande woensdag 3 juni zal de toss in een nieuw jasje gegoten worden. Wat is er veranderd? 

Ten eerste de tijden: we hebben nu slechts 2 rondes, 19:30-20:30 en 20:30-21:30 

Ten tweede aanmelden: het is verplicht om je aan te melden via de Leeuwenbergh App (voor 18:00)

Lees meer

Groen licht om weer te tennissen voor iedereen!

Maandag 11 mei

We hebben van de gemeente Den Haag groen licht gekregen om weer te mogen tennissen aan de hand van het nieuw opgestelde protocol van Leeuwenbergh.

Vanaf dinsdag 12 mei kunnen we allemaal weer gaan tennissen, mits we ons wel houden aan de nieuwe regels en richtlijnen. Deze regels zijn er niet alleen voor jouw eigen veiligheid, maar ook die van anderen.

Lees meer

Wanneer kunnen wij weer tennissen op Leeuwenbergh?

Zondag 10 mei
Logo LTC Leeuwenbergh

Ja, we mogen weer gaan tennissen!

Alleen vanaf wanneer dan?

Het kabinet heeft de maatregelen tegen de bestrijding van het Coronavirus wat versoepeld. Na de jeugd tot en met 18 jaar mogen nu ook alle volwassenen vanaf 11 mei weer de baan op.Samen met Sportcentrum Leeuwenbergh hebben wij alle voorbereidingen getroffen om zo snel mogelijk weer de baan op te kunnen. Op dit moment zijn wij in afwachting van goedkeuring van onze protocollen door de gemeente Den Haag. Pas bij groen licht van de gemeente kunnen wij duidelijkheid verschaffen vanaf welke datum en op welke manier wij weer kunnen tennissen op Leeuwenbergh.

Lees meer

Tennissen op Leeuwenbergh voor de jeugd

Donderdag 30 april

Zoals iedereen ongetwijfeld weet, heeft de regering op 21 april het besluit genomen dat de jeugd t/m 18 jaar vanaf 29 april onder toezicht en begeleiding weer mag gaan sporten.
We zijn druk bezig met de voorbereidingen om, op een veilige en verantwoorde wijze, tennissen en padellen voor de jeugd tot en met 18 jaar op Leeuwenbergh weer mogelijk te maken.

Lees meer
Toon al het nieuws

Nu.nl Tennis

Bertens staat voor rentree: 'Zijn niet gaan twijfelen door toernooi Djokovic'
Na bijna vijf maanden wachten speelt Kiki Bertens maandag eindelijk haar eerste wedstrijd op serieus niveau. De 28-jarige Westlandse doet mee aan een demonstratietoernooi in Berlijn, waar een aantal toptennissers in aanloop naar de hervatting van het seizoen wil kijken waar ze staan in coronatijd.
Wimbledon verdeelt prijzengeld van afgelaste editie onder 620 spelers
Wimbledon gaat het prijzengeld voor de afgelaste editie van dit jaar verdelen onder 620 tennissers die op basis van hun huidige wereldranking zouden deelnemen aan het hoofdtoernooi of het kwalificatietoernooi.
WTA volgt ATP en voert eenmalig rankingsysteem van 22 maanden in
De WTA heeft donderdag in navolging van de ATP besloten om de wereldranglijst eenmalig anders te berekenen. Ook Kiki Bertens en haar collega-speelsters behouden alle punten vanaf maart vorig jaar tot het einde van 2020.
Djokovic slaat terug na massale kritiek: 'Er is sprake van een heksenjacht'
Novak Djokovic heeft zich geërgerd aan de massale kritiek die hij heeft moeten incasseren voor het organiseren van de veelbesproken Adria Tour. De Serviër, die op zijn eigen toernooi net als enkele collega-tennissers besmet raakte met het coronavirus, vindt dat hij te hard wordt aangepakt.
Sluiter bezig aan proefperiode als coach van mondiale nummer 38 Görges
De kans is aanwezig dat Raemon Sluiter binnenkort terugkeert als tenniscoach op het hoogste niveau. De Rotterdammer is momenteel bezig aan een proefperiode als trainer van Julia Görges, de nummer 38 van de wereld.
ATP berekent ranglijst tennissers eenmalig over periode van 22 maanden
De ATP heeft naar aanleiding van de vele door de coronacrisis geschrapte en verplaatste toernooien besloten de wereldranglijst eenmalig anders te berekenen. Tennissers kunnen punten scoren over een periode van 22 maanden.
Organisatie Roland Garros predikt voorzichtigheid na toernooi Djokovic
De organisatie van Roland Garros benadrukt dat er straks in Parijs niet dezelfde fouten zullen worden gemaakt als op de Adria Tour. Bij het door Novak Djokovic georganiseerde toernooi raakten meerdere spelers besmet met het coronavirus, onder wie de Serviër zelf.
Djokovic en zijn vrouw testen negatief op coronavirus
Novak Djokovic is niet langer besmet met het coronavirus. De Serviër en zijn vrouw Jelena testten donderdag negatief, tien dagen nadat het koppel bekendmaakte het COVID-19-virus onder de leden te hebben.
Meer van Nu.nl Tennis

Buienradar