Clubkampioenschappen

Wie mogen zich de clubkampioenen van Leeuwenbergh noemen en zijn een jaar lang in het bezit van de kampioensschaal?

De clubkampioenschappen vormen het afsluitende evenement van het seizoen. In alle onderdelen (enkel, dubbel en mix) alsook alle speelsterktes  (1 t/m 9) strijden de Leeuwenberghers in een onderlinge competitie om het kampioenschap. Hoewel het aan de ene kant een competitief karakter heeft, staat ook hier gezelligheid en samenzijn weer bovenaan, waarbij we ook de beginnende leden willen aanmoedigen mee te doen. De laatste jaren mogen we ons verheugen in een stijgend aantal deelnemende selectiespelers, hetgeen veel en mooi tennis op het park laat zien. Maar ook in de andere categorieën kan het er spannend aan toe gaan.

In ieder onderdeel wordt gestart in een poule-systeem, met eventueel aansluitend een afvalsysteem. Hierdoor heeft iedere deelnemer de mogelijkheid om in ieder geval 2, maar misschien nog wel meer, wedstrijden te spelen.

Deelname staat open voor alle seniorleden van LTC Leeuwenbergh in alle speelsterktes. Voor de jeugd zullen in dezelfde periode de clubkampioenschappen worden georganiseerd door de jeugdcommissie.

Clubkampioenen van LTC Leeuwenbergh
Jaar Dames Heren