Nieuw afhangsysteem: Afhangen met KNLTB pas

Zondag 3 november

De afgelopen jaren hebben wij op Leeuwenbergh gebruik gemaakt van Tennisbox als afhangsysteem. Het systeem is echter aan het einde van zijn levensduur gekomen en daarom stappen wij op maandag 4 november over naar een nieuw systeem. De afgelopen tijd hebben wij hard gewerkt om dit afhangbord te koppelen aan de ledenadministratiesystemen van het Sportcentrum en van onze vereniging. Op dit moment zijn wij nog druk aan het testen en als alles goed verloopt, zullen wij op 4 november dus van start gaan met dit nieuwe afhangbord.
Wat betekent deze overgang naar een nieuw afhangbord nu precies voor jou?

Toon al het nieuws

Ouder-Kind Ochtend

Toon volledige agenda

Nu.nl Tennis

Debutant Tsitsipás klopt Thiem in thriller en wint ATP Finals
Stéfanos Tsitsipás heeft zondag in Londen de ATP Finals op zijn naam geschreven. De Griek rekende in een spannende finale af met de Oostenrijker Dominic Thiem.
Nederland verliest van Kazachstan in finaleronde Davis Cup
Het Nederlandse Davis Cup-team heeft dinsdag de confrontatie met Kazachstan in de finaleronde verloren. Het beslissende tweede punt werd door de Kazachen in het afsluitende dubbelspel gepakt: 1-2.
Tsitsipás denkt na winst ATP Finals dat eerste Grand Slam-titel dichtbij is
Stéfanos Tsitsipás denkt dat hij zijn eindzege zondag bij de ATP Finals op korte termijn al kan overtreffen. De Griek was in de eindstrijd zondag in Londen te sterk voor Dominic Thiem en pakte zo de grootste titel tot dusver uit zijn loopbaan.
Gefrustreerde Federer baalt van slecht spel tegen Tsitsipás op ATP Finals
Het seizoen van Roger Federer kwam zaterdag ten einde met een nederlaag tegen Stéfanos Tsitsipás in de halve finales op de ATP Finals. De Zwitser baalde na afloop van de partij tegen de Griek vooral van zijn eigen spel.
Nadal emotioneel en trots door veiligstellen nummer één-positie
Rafael Nadal kan moeilijk geloven dat hij erin is geslaagd het jaar af te sluiten als nummer één van de wereld. De Spanjaard bleef Novak Djokovic voor in de spannende strijd om de hoogste positie van de ATP-ranking.
Thiem klopt Zverev en speelt in eindstrijd ATP Finals tegen Tsitsipás
Dominic Thiem heeft zich zaterdag voor de eindstrijd van de ATP Finals geplaatst. De Oostenrijker rekende af met titelverdediger Alexander Zverev en stuit in de finale op Stéfanos Tsitsipás, die eerder op de dag van Roger Federer won.
Nadal ziet Zverev van Medvedev winnen en strandt in groepsfase ATP Finals
Rafael Nadal heeft vrijdag naast deelname aan de halve finales van de ATP Finals in Londen gegrepen. De nummer één van de wereld hield hoop door van Stéfanos Tsitsipás te winnen, maar zag concurrent Alexander Zverev later op de avond afrekenen met Daniil Medvedev.
Federer naar halve eindstrijd ATP Finals na overtuigende zege op Djokovic
Roger Federer heeft zich donderdag voor de halve eindstrijd van de ATP Finals in Londen geplaatst. De Zwitser was in zijn laatste groepswedstrijd overtuigend te sterk voor Novak Djokovic, die daardoor is uitgeschakeld.
Meer van Nu.nl Tennis

Buienradar